Minimalistisk indretning af hjemmet

Hvordan indretter man sit hjem, så det både er praktisk og moderne? Det er de færreste der ønsker mere arbejde med rengøring i hjemmet. Samtidig vil vi alle gerne have et hjem der er både præsentabelt og hyggeligt, så vi kan invitere gæster hjem, for eksempel til et middagsselskab. Det skal være nemt, men samtidig moderne og behageligt. Den minimalistiske stil gør det heldigvis muligt at indrette hjemmet netop sådan at alle de ting opfyldes. I Skandinavien har vi længe været kendte for den meget minimalistiske stil, der står i kontrast til mange hjem rundt om i verden. Denne Skandinaviske stil vinder dog indpas flere og flere steder. Man ser det både med den måde huse konstrueres på, med fine og enkle linier, samt i indretningen i hjemmene. Der udvælges få ting, som folk er glade for, i modsætning til indretning med mange nips. Man kan sagtens finde sin kreative side frem selvom man indretter minimalistisk.

Kreativ minimalistisk indretning.

Når man indretter sit hjem minimalistisk, stiller det næsten endnu større krav til den kreative side, end hvis man fylder sit hjem op med nips og sager. En minimalistisk stil fungerer rigtig godt, men hvis man vil udtrykke sig selv, må man være mere kreativ med de få ting, man så vælger at præsentere. Jeg har for eksempel valgt at have et billede af hund, da det siger noget om, hvem jeg er. Jeg har lavet et billede af min egen hund, som er malet og hængt op. Det gør indretningen enkel, men alligevel speciel og udtryksfuld. Når man vil starte den minimalistiske stil, er det første man skal gøre, at rydde ud i sit hjem. Herefter udvælger man et par enkelte ting, som man er glad for. Her bruges kvalitet frem for kvantitet. Du kan enten vælge nogle af de kendte mærker, der er kommet frem, eller lave noget selv. Det er blevet meget moderne at lave ting selv. Det kan være dit eget maleri, eller noget helt andet.

Personlig minimalistisk indretning

Hos BGA Nordic kan du finde inspiration til din indretning. Hvis du vil gøre det selv, kan du fremkalde nogle af dine bedste billeder. Skab en god stemning i dit hjem med det du holder mest af. Det kan være billeder af din hund, kat, dine børn eller noget helt andet. Måske har du nogle gode ferieminder, du kan få glæde af at kigge på hver dag, inden du går i seng. Print dem ud og hæng dem op i en flot ramme. På siden kan du finde andre emner til en flot indretning. Den minimalistiske stil kan også indeholde spejle på væggene, der får rummet til at synes større. Hæng plakater op med naturbilleder eller andre motiver i forskellige størrelser. Stilen kan fuldendes indenfor ethvert budget. Har du ikke selv nogle billeder, kan du nemt finde inspiration til andre motiver med canvasbilleder. Med de mange muligheder der er, er det sjovt at dekorere sit hjem.

mts_onepage